Aluminium Ramen & Deuren

Wij kunnen goedkoper leveren omdat wij rechtstreeks van de fabrikant naar de klant gaan.
Wij hebben geen toonzaal, maar gaan rechtstreeks met profielen naar de klant toe voor hun keuze.
Zo kunnen wij de prijzen drukken in deze moeilijke periode waar alles zo duur is, wij doen er alles aan om de klant te helpen met hun droomhuis of verbouwing.
Offerte is vrijblijvend.

Hedendaags bouwen vergt hedendaagse materialen: Ramen & Deuren.

Een strakke maar verfijnde architectuur reflecteert zich vaak in grote raampartijen. Licht in huis is een must. Grote glaspartijen halen de omringende natuur naar binnen. Aluminium ramen passen als gegoten binnen dit concept. Ze zijn strak, modieus, kleurrijk, licht, sterk, onverslijtbaar, perfect isolerend en makkelijk te verwerken. Qua onderhoud hoeft u er niet meer naar om te zien. Echt een product van deze tijd dat voldoet aan de strengste eisen van bouwheer én architect. O ja, hedendaags bouwen is niet noodzakelijk futuristisch bouwen, ook in een klassiekere belijning en vormgeving zijn aluminium ramen perfect op hun plaats…

Building Plastics biedt de milieu- en designbewuste bouwer een uitgebreide keuze aan hoogwaardige aluminium ramen en deuren, vervaardigd volgens de meest geavanceerde technologie en verkrijgbaar in alle kleuren.